top of page
DSC_8052.jpg

Hva er Functional Fitness?

Hva er Functional Fitness?

Functional fitness er konstant varierte funksjonelle bevegelser utført med høy intensitet. Treningen er basert på funksjonelle bevegelser med de beste aspektene fra grener slik som gymnastikk, olympisk vektløfting, løping, roing, styrketrening m.m. Det er alltid mye variasjon i treningen, for eksempel kan økten du gjør på en mandag bestå av back squats og box jumps, mens økten på tirsdag er løping, roing og pull ups. Alle treningsøkter (eller WOD) kan skaleres etter ditt nivå og det innebærer også at selv en nybegynner kan gjøre samme treningsøkt som en erfaren utøver. 

 

På boxen vår står treningsmiljøet i fokus, noe som du vil merke fort på timene. Vi mener at hver dag har du en unik mulighet til å være den beste versjonen av deg selv, og vi har satt oss den oppgaven å hjelpe deg til å oppnå dette: gjennom hard arbeid, svette, smil og glede.  

Hos Play Froland er vi veldig opptatt av god kvalitet både på den instruksjonen som coachene tilbyr, og på programmering av timene. Vi følger treningsprogrammering som er spesifikk til vår box, hvor hver treningssyklus har et unikt fokus, f.eks. styrke, gymnastics, utholdenhet. 

 

Functional fitness er en særdeles effektiv treningsform grunnet “tall og data” som ligger i bunn. Vi måler dine resultatet og dermed også dine forbedringer, så du vil kunne se hvor (og når) du har blitt sterke og raskere. Vi lagrer alltid nøyaktige tider og resultater, og i neste alle wods bruker vi tid-tagning og regler for “movement standards”. Dette medfører at all trener likt og følger samme grunnlag for presentasjon.

bottom of page